Blue Puffin

Blue Puffin

Over Blue Puffin

Hi! Vanaf het moment dat ik ben begonnen met veel te reizen kreeg ik steeds meer vragen om informatie over de meest uiteenlopende zaken en bestemmingen. Zodoende besloot ik al snel hier een website van te maken, en voila!

Aangenaam kennis te maken, ik ben Annemieke.
Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn website, welkom.
Ik heb twee volwassen kinderen en vaak reizen we met ons drieën en soms ga ik op reis met één van hen. Over het algemeen hebben we dezelfde interesses dus dat komt goed uit. Ook gaan de kinderen samen nog wel eens op reis. Gedrieën hebben we inmiddels al heel wat landen bezocht. Hopelijk zullen er nog velen volgen.

Met Blue Puffin hoop ik jullie te inspireren en motiveren om je koffer te pakken en gewoon te gaan. De wereld is veel te mooi om links te laten liggen en niet te bekijken. Al is het maar voor een paar dagen, weken achtereen of voor één dag, het valt nooit tegen, er is zoveel moois te zien. Of je nu kiest voor een stad of toch liever de natuur in, het maakt niet uit. Lopend of op de fiets of met de trein, de keuzes zijn te over.
Dus, twijfel niet langer, pak je spullen en GA!!!

Waarom Blue Puffin? Eén van de mooiste landen waar ik inmiddels meerdere keren ben geweest is IJsland. De puffin (papegaaiduiker) is het nationaal symbool van het land en dat is niet voor niets want meer dan de helft van de wereldpopulatie papegaaiduikers gaat naar IJsland. De puffins hebben het hier prima naar hun zin en dat begrijp ik maar al te goed. Tja en Blue? Blauw is nu eenmaal mijn lievelingskleur. Meer kan ik er niet van maken.

Mocht je vragen en/of suggesties hebben, kan je me altijd een mailtje sturen: info@bluepuffin.nl