Blue Puffin

Blue Puffin

,

Bruxelles: Als je dol op Smurfen bent: Smurfs Store

Leukste winkel van Brussel

Een bezoek aan deze winkel staat steevast nummer 1 op onze lijst wanneer we een bezoek aan Brussel brengen! Wij zijn alle drie enorme Smurfen fans. We hebben dan ook allerlei Smurfen spullen in huis. Van thee mokken, glazen tot dekbedovertrekken, van schaakbord tot poster en uiteraard de stripboeken en hééél veel pluche exemplaren.

In Brussel is dus een heuse Smurfenwinkel, de Smurf Store. Aan de Grasmarkt Straat 116 ligt deze leukste winkel van de stad. Vlak voor de ingang van het treinstation aan je rechterhand kan je hem vinden. Zo moeilijk is het niet want op het pleintje ervoor staat een enorme Smurf.

Zo veel leuks te koop in deze winkel!

Van alles te koop

Je kan er werkelijk van alles kopen met Smurfen er op. Vooral ook dingen waarvan je van tevoren geen idee had dat je dat zou willen hebben. Wij verlaten Brussel dan ook altijd met een grote grijns op ons gezicht en een tas vol Smurfenzaken. Overigens, op al onze reizen gaan er altijd een aantal Smurfen mee! Zeg nou zelf, die kan je toch niet achterlaten?

The Smurfs Statue op de Grasmarkt
Eén van onze Smurfen op de Grote Markt van Brussel
Blue Puffin

Blue Puffin

Aangenaam kennis te maken, ik ben Annemieke. Ik heb twee volwassen kinderen en vaak reizen we met ons drieën en soms ga ik op reis met één van hen. Over het algemeen hebben we dezelfde interesses dus dat komt goed uit. Mocht je vragen en/of suggesties hebben, dan kan je me altijd een mailtje sturen: mail@bluepuffin.nl

Vergelijkbare artikelen