Blue Puffin

Blue Puffin

,

Waarom je naar het Hallerbos móet gaan

Veel wandelroutes

Het Hallerbos in België is wel het meest mooie en bijzondere bos dat ik heb gezien. Het ligt, zoals de naam al zegt, bij de plaats Halle, ten zuid-westen van Brussel. Uiteraard is het een prima plek om lekker te wandelen en tot rust te komen, het is er afwisselend genoeg. Ook zijn er een aantal wandelroutes aangegeven. Maar het best kan je gaan kijken in de maand april wanneer de wilde hyacinten bloeien.

Een van de vele uitzichten over de wilde hyacinten

Alleen maar voordelen

Kijk goed wanneer je wilt gaan want deze boshyacinten bloeien maar voor zo’n twee weken. Midden april bloeien de wilde hyacinten en deze leggen zo een paars tapijt door het bos. Het is sprookjesachtig zo mooi, bijna onwerkelijk. Het bos is groot genoeg om niet om de haverklap drommen mensen tegen het lijf te lopen. Je kan dus in alle stilte genieten van al dit moois. Parkeerplaats is er ruim voldoende en er staat ook altijd wel een ijscokar en/of een wafelverkoper voor de broodnodige versnaperingen. Dus, pak je wandelschoenen, stap in de auto en ga naar onze zuiderburen. Ik garandeer je een geweldige dag! Veel plezier!

Nog zo’n mooi uitzicht
Blue Puffin

Blue Puffin

Aangenaam kennis te maken, ik ben Annemieke. Ik heb twee volwassen kinderen en vaak reizen we met ons drieën en soms ga ik op reis met één van hen. Over het algemeen hebben we dezelfde interesses dus dat komt goed uit. Mocht je vragen en/of suggesties hebben, dan kan je me altijd een mailtje sturen: mail@bluepuffin.nl

Vergelijkbare artikelen